de publieke school voor architectuur brussel


Date: March 13th 2014

call for proposalscommon room stelt voor:
de publieke school voor architectuur brussel
CALL FOR PROPOSALS
www.psfa-bxl.org

de publieke school voor architectuur brussel is een zelf-organiserende school waarvan het curriculum en lessenrooster door het algemene publiek via de website van de school worden aangedragen. de publieke school voor architectuur brussel biedt de mogelijkheid om te onderhandelen over openbare ruimte buiten de begrenzingen van hedendaagse architecturale praktijken en voorziet het algemene publiek met de middelen om toegang te krijgen tot een architecturale cultuur die doorgaans buiten haar bereik ligt. de missie van de school is om een nieuw publiek te creëren voor architectuur terwijl ze de architectuurpraktijk voor het publiek toegankelijk maakt.

de eerste lessen van de publieke school voor architectuur brussel zullen plaatsvinden vanaf 22 april 2014 in het station van brussel congres. tot dan kunt u voorstellen doen voor lessen, en bijdragen aan de uitwerking van zowel de lesinhoud als het lessenrooster. het zijn immers de deelnemers zelf die bepalen wat er plaatsvindt en instaan voor de kwaliteit en de aard van de interacties die binnen the public school for architecture tot stand komen.

participeer in de publieke school voor architectuur brussel via www.psfa-bxl.org. u vindt er meer informatie over the public school, en krijgt er uitleg over hoe lesvoorstellen te doen, opmerkingen en vragen te posten, u kandidaat te stellen om een les te volgen of een les te geven, enz.

DOE NU EEN LESVOORSTEL
www.psfa-bxl.orgde publieke school voor architectuur brussel is een recyclart congresidence 2014 project, met ondersteuning van de faculteit architectuur van ku leuven, campus sint-lucas (luca).

in samenwerking en partnership met telic arts exchange, common grounds, city3, en recyclart.

--
common room
common-room.net

belgium: aalststraat 7–11/a3.1 | rue d'alost 7–11/a3.1, 1000 brussels
+32 2 880 82 56

usa: 465 grand street, 4c, new york, ny 10002
+1 212 358 8605 

| Archive Index |

 

(archive rss , atom rss/atom )

this list's archives:


common room is a space for collaboration with a focus on the built environment.
Subscribe to common room be

* Required